27 Jun
27Jun

Iza nas je peta po redu edukacija u organizaciji EMDR Hrvatska u nešto više od godine dana postojanja. Održana je u Insuli – županijskoj specijalnoj bolnici za psihijatriju i rehabilitaciju, koja već ima desetak stručnjaka sa završenom EMDR edukacijom na obje osnovne razine (razina 1+2) i gdje se uspješno provode programi liječenja koji, uz primjenu ostalih psihoterapijskih pristupa, uključuju i ovu komplementarnu tehniku.

Upravo završena edukacija razine 1 je motivirala psihoterapeute da se odazovu u najvećem broju do sada, što je pokazatelj da EMDR psihoterapijska tehnika dobiva sve veću prepoznatljivost u Hrvatskoj. Srdačna zahvala svim sudionicima na ukazanom povjerenju i visokoj motiviranosti koju su pokazali, uz posebnu zahvalu dr. Vesni Bogdanović, akreditiranoj trenerici i supervizorici EMDR Europe, te asistentici Ani Ristović, na još jednom izvanredno vođenom treningu. 

I sve to na prekrasnom Rabu… stoga za dašak atmosfere svakako pogledajte galeriju fotografija ispod, a mi nastavljamo punom parom – upravo je u toku stručni EMDR seminar, koji vodi dr. Roger Solomon, jedan od vodećih svjetskih stručnjaka za EMDR, disocijacije i traume. Pratite nas i dalje!